info @ dvocleaning.com 0800 - 22 11 444

Dienstverlening

DVO Cleaning kan u op een breed vlak van dienst zijn, naast het reguliere schoonmaakonderhoud. Voor zakelijke en particuliere schoonmaak opdrachten kunt u altijd contact opnemen met ons. Onze medewerkers kunnen op verzoek allerlei ondersteunende werkzaamheden voor u uitvoeren. Een greep uit onze schoonmaakdiensten en additionele diensten:


– Dagelijks schoonmaak/onderhoud.
– Eenmalig schoonmaak/onderhoud.


Bouwopleverings schoonmaak

Het is zover! Uw pand is gereed, de bouw of verbouwing is afgerond. Het laatste wat er nog moet gebeuren is de rotzooi opruimen. Een vervelend werk waar u hoogstwaarschijnlijk geen trek in hebt.

DVO Cleaning bied u graag onze bouw-opleveringsdienst aan. Onder bouwoplevering verstaan wij het volledig schoon opleveren van winkelpanden, bedrijfsruimten en woningen. Tevens kunnen wij alle nieuwe vloeren voorzien van een beschermlaag of eventueel cementsluier verwijderen. Ook sanitaire ruimtens en keukens hebben na een bouw of verbouwing de nodige aandacht nodig.

Wij leveren alles op zoals het hoort, schoon! Wij ontdoen uw nieuwbouw of verbouw locatie van bouwstof, stickers, beschermmaterialen, cement en alle overige vervuiling. Daarbij nemen wij de randen, richels, contacten, radiatoren, kabelgoten en deuren af, schrobben wij harde vloeren, stofzuigen het tapijt en verwijderen het losliggend vuil. Voor u betekend dit na een oplevering even rust… voor ons betekend het dagelijks werk.

Ook is de schoonmaak van bouwketen en toiletunits op een bouwterrein een dienst die wij ook verrichten. Zodat ook de werkers van onze toekomstige gebouwen in een frisse schone bouwkeet kunnen eten, of naar het toilet kunnen gaan, want een frisse locatie zorgt voor meer werkplezier.

Offerte aanvragen

Calamiteitendienst

Bij brand, waterschade of alle andere problemen waar direct een schoonmaakbedrijf bij nodig is. Dan is DVO Cleaning voor u de juiste keus, wij zijn 24/7 uur bereikbaar.

Het noodnummer kunt u bereiken op het volgend telefoonnummer: 087 – 784 2920

Wij zorgen er weer voor dat de locatie waar de calamiteit is ontstaan weer helemaal terug te brengen in perfecte staat. Zodat u daarna alles weer rustig op orde kunt brengen. Mochten er eventueel ook nog kleine herstel werkzaamheden verricht moeten worden dan kunt u ook bij ons terecht. Hiervoor hebben wij een eigen technische dienst.

Offerte aanvragen

Evenement schoonmaak

Een evenement organiseren is geen klusje wat u 1..2..3 doet. Daar komt nog al veel bij kijken wat er allemaal geregeld moet worden. Entertainment, catering, beveiliging, artiesten en nog vele andere zaken. Een tijdrovende klus en dan vergeten we bijna nog 1 ding.

De schoonmaak!

Het belangrijkste na een evenement is de schoonmaak. DVO Cleaning kan daarbij u ideale partner in zijn. Van reiniging toiletgroepen tot het schoonmaken van het terrein. Ook kunnen wij tijdens het evenement ondersteuning bieden voor de schoonmaak of de volledige schoonmaak uit handen nemen zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Wij kunnen u ook facilitair informeren over wat de beste mogelijkheden zijn op een evenement voor sanitaire behoeftes, schoonmaak benodigheden nodig of ander materiaal?

Ook wij kunnen materiaal leveren voor uw evenement. Dit is ook één van de vele mogelijkheden bij DVO Cleaning.

Offerte aanvragen

Droogijsstralen

Droogijsstralen, de reinigingsmethode waarbij u geen water maar koolzuur in vaste vorm gebruikt om vervuiling van oppervlakken en objecten te verwijderen.
U reinigt een object zonder (water)residu, wat betekent dat elektrische omgevingen zonder problemen kunnen worden gereinigd en dat bijv. vervuilde motoren of machines niet gedemonteerd hoeven te worden. Hierdoor is er een minimale verstoring van het (bedrijfs)proces met een maximaal resultaat.

droogijsstraalmachines kunnen voedsel-, olie-, vet-, lijm-, hars-, paraffine-, inkt-, aanslag- en koolstofresten verwijderen. Het reinigen door middel van droogijs kent vele toepassingen:

  • Automotive reiniging: motorblok reiniging, interieurreiniging, verwijderen van teer en verwijderen van belettering
  • Facilitaire reiniging: oppervlakte reiniging, reiniging van bekleding
  • Food: productiebanden, machines, koelingen, ventilatiekanalen, elektrische panelen en printplaten reinigen
  • Grafische industrie: reinigen van drukpersen
  • Industriële reiniging: mallen, ventilatiekanalen, motoren en productiebanden reinigen
  • Kunststof/rubberindustrie: matrijzen reinigen
  • Brandschade: schoonmaken d.m.v. het verwijderen van roet
  • Jachtbouw: antifouling verwijderen en reinigen van bekleding

Milieuvriendelijk droogijsstralen

Droogijsstralen is de manier om milieuvriendelijk en droog te reinigen, én zonder extra afval. Droog, geen beschadigingen, niet giftig en niet geleidend. En het geeft daarnaast een minimale verstoring van het bedrijfsproces..

Offerte aanvragen

Food

Bijna nergens is hygiëne zo belangrijk als in de voedingsmiddelenindustrie. Onvoldoende hygiëne kan immers grote gevolgen hebben. Imagoschade, claims en het verlies van opdrachtgevers kunnen dramatische gevolgen hebben voor uw bedrijf. Waarbij de winstgevendheid of zelfs de continuïteit in het geding kunnen komen. Reinigen binnen de vlees-, voedings- en genotmiddelenindustrie is daarmee een specialistische tak van DVO Cleaning.

Het varieert van het dagelijks reinigen en desinfecteren van een slachtlijn tot het handmatig schoonmaken van de inpaklijn. Ook het bedienen van een kratten-wasmachine of de periodieke dieptereiniging van een grootkeuken behoort tot deze werkzaamheden.

Iedere medewerker krijgt eerst een gedegen interne training. Hierin leren ze bijvoorbeeld alles over werkprogramma’s, te gebruiken chemicaliën, veilig werken, maar ook alle relevante zaken over voedselveiligheid en hygiëne. Daarnaast vinden wij het van belang dat ons personeel een sterke betrokkenheid ontwikkelt met uw organisatie. In onderling overleg maken wij hierover aanvullende afspraken. Kortom, kwaliteit gegarandeerd.

Wij maken tevens complete project documentatie die volledig gericht zijn op diverse audits waaronder BRC 7, IFS, HACCP en overige.

Offerte aanvragen

Gevelreiniging

Een fraaie gevel oefent helaas nog steeds een grote aantrekkingskracht uit op “gevelkunstenaars”.

Met een juiste voorbehandeling kan veel ellende worden voorkomen.

Ook is een gevel kwetsbaar voor de verschillende weers invloeden die wij kennen; sneeuw, regen en de zon zijn al enkele voorbeelden maar ook deze invloeden maken een aanslag op u gevel; uitlaatgassen, zure regen en groene aanslag van de natuur.Met kennis van gebruikte bouwmaterialen, de inzet van professionele apparatuur en het gebruik van verantwoorde middelen, behouden wij uw gevel in optimale staat.

Zodat uw pand gezien mag blijven worden!

Tevens kunnen wij bij het uitvoeren van de werkzaamheden ook de glasbewassing voor u uitvoeren en dak en dakgoot reiniging uitvoeren.

Offerte aanvragen

Glasbewassing

Glasbewassing is een kunst op zich. Goed schoon en zonder strepen vraagt om vakmanschap.
Schoonmaakbedrijf DVO Cleaning heeft ervaren glazenwassers. Vakmensen! Met een klantgerichte werkwijze verzorgen zij bij vele klanten periodiek de glasbewassing. Kwaliteit, snelheid en veiligheid gaan hand in hand. Zo beschikken wij over modern en goedgekeurd materiaal.

Hoogte’s is ook geen probleem met onze telescoop kunnen wij tot een maximale hoogte van 15M vanaf de grond bijkomen. Voor andere hoogte’s maken wij gebruik van een hoogwerker zodat wij op alle hoogtes u ramen schoon kunnen maken. Bovendien weten onze ervaren medewerkers exact wat wel of niet toegestaan en/of verantwoord is. Zij zijn dan ook optimaal geïnformeerd en getraind. Veilig werken gaat bij schoonmaakbedrijf DVO Cleaning boven alles!

Ook voor dakgoot reiniging kunt u bij ons terecht. Ook maken wij tijdens de glasbewassing het houtwerk/kozijnen schoon en verwijderen we het spinnenrag. Tevens kunnen wij ook de gevel reinigen tijdens onze glasbewassings werkzaamheden als u dat wenst.

Wassen wij al bij u in de wijk, dan kunt u via dit formulier aanmelden.

Glasbewassing met osmose water/tuckerpole systeem.

Offerte aanvragen

 

Graffitiverwijdering

Wanneer een kunstenaar in uw opdracht iets vervaardigt, bent u daar vanzelfsprekend trots en zuinig op. Wanneer een “spuitbus-artiest” uw roerende of onroerende goederen ongevraagd van zijn handtekening voorziet, bent u daar doorgaans heel wat minder gelukkig mee.

Het vraagt expertise om deze ongewenste kunstuitingen op de meest efficiënte wijze te verwijderen. Het gebruikte materiaal, de soort ondergrond, de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de locatie zijn even zovele variabelen die onze werkwijze bepalen.

Het resultaat staat op voorhand vast: – uw object moet weer de uitstraling hebben die u altijd voor ogen stond!

Met de milieuvriendelijkste producten gaat DVO Cleaning uw graffitiprobleem te lijf. Natuurlijk behandelen wij uw object daarbij met uiterste zorg en tegelijkertijd hebben we oog voor het minimaal belasten van de omgeving en voor de veiligheid van onze eigen medewerkers. Niet voor niets is DVO Cleaning een milieubewust reinigingsbedrijf.

Offerte aanvragen

Kantoor onderhoud

Uw personeel zal beter functioneren in een schone werkomgeving.
Dat is bewezen. Een schoon pand is ook essentieël voor uw klanten. U maakt daarmee een goede indruk die bevestigt waar u, net als wij, voor staat: KWALITEIT.

DVO Cleaning zorgt voor een professionele uitvoering van schoonmaakdiensten zonder daarbij de voortgang van uw werkzaamheden te verstoren.In overleg werken we overdag, ‘s avonds, s’nachts of eventueel in het weekend.

Overal waar schoongemaakt dient te worden kunnen wij zorgen voor de meest efficiënte en kwalitatieve oplossing tegen acceptabele kosten.Wij zorgen ook voor glasbewassing en gevelreinging van u kantoor als u dit wenst. Daarbij kunnen wij ook de verlichting in u kantoorpand weer laten branden als ze defect zijn, of een wandcontactdoos bij plaatsen als u op plaatsen tekort komt. Ook voor schilderwerk kunt u bij ons technische dienst terecht.

Ook kunnen wij voor u kantoor diverse artikelen leveren voor het sanitair gebruik. Van toiletpapier tot toiletborstel, van handzeep tot handpapier bijna alles is mogelijk.

Offerte aanvragen

Klein technisch onderhoud

Iedereen kent ze, die vervelende kleine klusjes die steeds maar blijven liggen, omdat niemand er simpelweg de tijd of kennis voor heeft om ze op te lossen. DVO Cleaning kan u hierbij een helpende hand bieden.

Niet ieder bedrijf/kantoor beschikt over een huismeester of klusjesman. Hierdoor worden de kleine storingen, zoals een lekkende kraan, kapotte lampen, een loshangend stopcontact en een scheef hangend keukendeurtje niet direct opgelost. Of kent u die situatie waarbij losse planken al jaren staan te wachten op iemand die ze als schappen aan de muur bevestigt. Moet er nog wat bijgeschilderd of gestuct dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht

Offerte aanvragen

Levering schoonmaakmateriaal

In al uw behoeften op het gebied van sanitaire middelen, materialen en dispensers van papier, zeep en luchtverfrissers kan DVO Cleaning u voorzien. Ook de vullingen van de dispensers, zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en luchtverfrissers kunnen wij u leveren.

Wij leveren materiaal van diverse leverancies. Enkele voorbeelden zijn:
– Greenspeed, Vikan, CID-Lines, Unger, Ecolab, Diversy, HCS, Weska.

Offerte aanvragen

ontruiming hennepplantage

Er is een wietplantage aangetroffen in een door u verhuurde woning of bedrijfspand.
De politie heeft de plantage ontmanteld en heeft alle planten en alle apparatuur meegenomen en indien er sprake is van een illegale stroom voorziening zal de woning of bedrijfspand tijdelijk afgesloten worden van de stroom voorziening en zal de meter meegenomen worden.  U blijft achter met een grote puinhoop waarvoor u verantwoordelijk bent om deze op te ruimen zodat u de woning of bedrijfspand weer kan verhuren.

Zo gaat het vaak, echter soms komt u in een woning of bedrijfspand en ontdekt u een lege kwekerij. De huurders zijn vertrokken en u zit met de schade. In dit geval moet u altijd met de politie om contact treden, ook als er geen hennepplanten meer aanwezig zijn.

Het demonteren, ontruimen en afvoeren van een plantage is een zware klus.
DVO Cleaning kan u hierbij van dienst zijn.

Offerte aanvragen

Ontruimingen en schoon opleveren

Bij het ontruimen van woningen en/of gebouwen om welke reden dan ook komt vaak heel wat los. Het is dan meer dan noodzakelijk dat het betreffende pand grondig wordt schoongemaakt. DVO Cleaning weet als geen ander wat er dan allemaal nodig is om een gebouw weer leefbaar te maken.

Wij ontruimen panden, huizen, garageboxen en kantoren en leveren ze schoon op. Voor de correcte afvoer van alle materialen zorgen wij voor.

Offerte aanvragen

Reiniging van computers

De periodieke reiniging van beeldschermen, toetsenborden, computerkasten, kopieerapparaten en printers zit ook in ons dienstenpakket. DVO Cleaning kan U, op basis van door u bepaalde aantallen, een staffelprijs bieden. Ook kunnen wij op uw verzoek eerder genoemde apparaten stofvrij houden in een onderhoudscontract of tijdens onze periodiek schoonmaak werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Schoolgebouwen

Kinderen rennen, spelen, kliederen… Omdat zij de ruimten van schoolgebouwen uiterst intensief gebruiken, is dagelijkse schoonmaak van schoolgebouwen absoluut noodzakelijk. De kwaliteit van de schoonmaak op scholen is vaak onderzocht door verschillende onderzoekbureau’s. De cijfers en percentage zijn schrikbarend, stinkende toiletten, veel stof in de lokalen, slecht bijgehouden gemeenschaps- en verkeersruimte’s, separatieglas met oude plakbandresten en vingers van de kinderen.

Dit alles kan tot het verleden tijd behoren. Ook kunnen wij tijdens onze werkzaamheden de verlichting indien defect vervangen. Of andere technische werkzaamheden uitvoeren. Ook kunt u voor de vloerenonderhoud en glasbewassing bij ons terecht.

Ook kunnen wij voor u schoolgebouw diverse artikelen leveren voor het sanitair gebruik. Van toiletpapier tot toiletborstel, van handzeep tot handpapier bijna alles is mogelijk.

Offerte aanvragen

Schoorsteen vegen

Binnenkort meer informatie.

Offerte aanvragen

Tapijtreiniging

Heeft u de trap met tapijt bedekt, onder de salontafel een tapijt kleed liggen, of u heeft ergens anders tapijt dan bent u daar natuurlijk heel zuinig op. Maar helaas is dit in de werkelijkheid toch een stuk moeilijker. Kauwgom in de tapijt, etenswaren, vloeistoffen of haren van u huisdier zorgen er voor dat u tapijt er niet mooier op word.

Bij DVO Cleaning laten wij het tapijt weer schitteren zo dat u er graag op loopt of weer laat sieren onder de salontafel. Wij maken gebruik van professioneel apparatuur om het tapijt grondig te reinigen. Ook voor bedrijven die kantoor ruimtes of gangen met tapijt hebben laten bedekken kunnen bij ons terecht.

Offerte aanvragen

Trappenhal onderhoud

Voor het schoonmaken en schoonhouden van trappenhallen hebben wij een vast team medewerkers opgeleid. Zij verzorgen dagelijks, wekelijks en maandelijks zo gewenst het schoonmaakonderhoud van uw trappenhal; voor woningcorporaties, v.v.e’s en particulieren.

Met inzet van de beste machines, materialen en middelen zijn wij geruisloos in uw trappenhal aanwezig en houden daar de entree, trappen, gangen, galerijen, liften, portalen en bellenborden schoon. Ook kunnen wij technisch onderhoud verlenen bijvoorbeeld: het vervangen van de lampen of het vastzetten van een trapleuning of eventuele schilderwerkzaamheden.

Heeft u tevens bij het onderhoud van de trappenhallen ook glas dat glasbewassing nodig heeft dan kunnen wij dit ook bij ons onderhoud uitvoeren.

Offerte aanvragen

Trespa reiniging

Door weersinvloeden en vervuiling van de buitenlucht kunnen trespa en andere kunststof gevelbekledingen na verloop van tijd sterk vervuilen of zelfs worden aangetast.

DVO Cleaning reinigt uw gevelbekleding op een doeltreffende manier. Met specifieke voor trespa en kunststof bestemde schoonmaakproducten en de nodige kennis en ervaring geven wij uw gevel weer een schone uitstraling. Om uw gevelbekleding in goede conditie te houden is het belangrijk deze periodiek goed te reinigen.

Ook kunnen wij eventueel tijdens onze werkzaamheden de gehele gevel reinigen en glasbewassing voor u doen.

Offerte aanvragen

Vloeren onderhoud en conserveren

Een mooie harde vloer, bijvoorbeeld Marmoleum, kan een blikvanger in een gebouw zijn.
Veel bedrijven en instellingen kiezen voor een harde vloer vanwege de extreem lange levensduur en de weerstand tegen vervuiling.

Voor zo’n vloer is dagelijks schoonmaakonderhoud niet voldoende. Voor het behoud van de vloer is een periodiek-onderhoudsplan nodig waarin de extra onderhoudsbeurten staan. Deze variëren van schrobben van stenen vloeren tot en met strippen en conserveren van marmoleumvloeren.

Heeft u het liever niet perodiek maar eenmalig dan kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht. Van garage’s tot bedrijfshallen, van kantoor tot woning. Alles is mogelijk bij ons.

Offerte aanvragen

Ongediertebestrijding

Om uw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten functioneren, is preventie tegen plaagdieren net zo belangrijk als brand- ICT veiligheid. Knaagdieren kunnen kabels doorknagen en zo kortsluiting en brand veroorzaken, wat kan leiden tot een productiestop. Plaagdieren zorgen simpelweg voor minder inkomsten. Om problemen op dit gebied uit de weg te gaan is het van belang om de leefomgeving en het gedrag van uw eventuele ongenode gasten te begrijpen. DVO Cleaning werkt samen met 2React zij hebben de kennis en ervaring in huis en biedt u een langdurige samenwerking waarin regelmatige inspecties, een bewakingssysteem en ondersteuning op het gebied van plaagdieren tot het standaardpakket behoren dat al naar gelang uw wensen uitgebreid kan worden.

Ook voor particulieren kunt u gebruik maken van deze diensten.

Offerte aanvragen