info @ dvocleaning.com 0800 - 22 11 444

Word ook lid van onze pagina’s om zo op de hoogte te blijven van onze activiteiten. u kunt lid worden van de volgende pagina’s. – Facebook – Google+ – Linkedin – Twitter – Youtube. u vind de iconen van de pagina’s boven aan de website van DVO Cleaning.              

Een 37-jarige man uit Zaandam is opgepakt omdat hij zogenaamde glazenwassers van het televisieprogramma Rambam had bedreigd. Dat deed hij in de wijk Vathorst in Amersfoort. Mede door vastgelegde camerabeelden kon de Zaandammer in de boeien worden geslagen. Begin oktober 2014 startte het consumentenprogramma van de VARA een project naar mogelijke intimidaties in de glazenwassersbranche.

Glazenwassers bedreigen ‘concurrentie’. (geplaatst op 14-1-2015) Makers van het televisieprogramma Rambam van de Vara zijn in Maarssen en Amersfoort bedreigd door medewerkers van glazenwasserbedrijven, toen ze hun diensten aanboden in de wijk van de concurrentie. zie ook www.ad.nl. Of kijk op www.glazenwassersregister.nl voor meer informatie.              

Nieuwe website gelanceerd. (geplaatst op 7-1-2015) Sinds 7-1-2015 is de nieuwe website gelanceerd van DVO Cleaning. De komende dagen zullen de laaste puntjes op de i worden gezet om de website af te ronden.